Dear All,
Please can you help me on below issue.
I am signing B2C invoice thru C# API and using SDK Public API commands and signing result is valid as follow:-
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Validate Sign Inputs | True |
---|---|---|
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Generate EInvoice Hash | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Generate Signature | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Parse Certificate | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Hash Certificate | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.StepResult | Transform Xml Result | True |
but when I am validating the same after siging getting following two errors.
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Initialization Step (Simplified EInvoice) | True |
---|---|---|
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate XSD | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate EN Schematrons | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate KSA Schematrons | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Generate EInvoice Hash | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Parse Certificate | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Generate EInvoice QR | True |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate QR Code | False |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate EInvoice Signature | False |
Zatca.EInvoice.SDK.Contracts.Models.ValidationStepResult | Validate EInvoice PIH | True |
But if I am sign the invoice from following CLI command no error found
Fatooranet sign – invoice filepath
Fatooranet validate – invoice filepath
Thanks & Best Regards,
Asad Latif